Shownieuws


Plaatsing  
 
01-08-2010  

25e Oldtimerdagen in Tilligte

 

TILLIGTE - In Tilligte zijn dit weekend de 25ste Internationale Oldtimerdagen gehouden. Op een evenemententerrein van zeven hectare zijn twee dagen lang honderden oude stoommachines, brommers, auto's en trekkers te bewonderen. De Oldtimerdagen in Tilligte staan Europees gezien vooral bekend om de demonstraties met stoommachines en het begin van de industrialisatie werd er dan ook volop getoond.
Daarnaast werden oude voertuigen van solex tot automobiel en van tractor tot wegenbouwmachines volop getoond en waren er ambachtelijke demonstraties en een onderdelenbeurs voor de liefhebbers.

Jan Bril was ter plaatse voor de fotoreportage.

 

 
01-08-2010  

Heracles Almelo - Almere City FC afterparty

 

ALMELO - Heracles Almelo heeft de oefencampagne afgesloten met een overwinning. In het Polman Stadion was de formatie met 4-3 te sterk voor Almere City FC. Everton Ramos da Silva, Willie Overtoom, Kwame Quansah en Samuel Armenteros namen de treffers voor hun rekening. Na afloop werd er druk gesproken over de wedstrijd. We zijn iets later met de afterparty door omstandigheden.
 

Freek was er natuurlijk bij zoals u gewend bent

Fotoreportage (19 foto's)...

 
04-08-2010  

Fingers on Fire live bij 3FM

 

ALMELO - De rockband Fingers On Fire, met leden uit Almelo en Tubbergen, zal in de vroege uurtjes van dinsdag 10 augustus a.s. opnieuw live optreden in het 3FM programma "Turbulent" van DJ Bert van Lent. Op 21 mei j.l. waren de jongens al eerder te gast bij van Lent nadat ze de dag ervoor door de luisteraar in de bandbattle "Demozone" waren uitgekozen. Ze kregen toen de kans om live hun song "At Least She Tried" op de 3FM gang te spelen. Hun nieuwste nummer, "Turbulence", dat de band voor het eerst speelde tijdens het Hob Nob festival in Almelo, is grotendeels geïnspireerd door het 3FM optreden. Reden voor Bert van Lent en producer Bouke om de jongens voor deze "ode aan Turbulent" meteen weer terug te vragen. Leadzanger Martijn: "Het is gaaf dat Bert en Bouke ons nogmaals de kans te geven op De publieke popzender een nummer ten gehore te brengen. Het is een geweldige ervaring, ook al is het niet tijdens prime-time luister uren". Komende dinsdag zal de jonge rockband dus weer rond middernacht naar het Hilversumse trekken en hoopt op veel "vroege vogels" die naar het programma luisteren. www.fingersonfire.nl 

 
08-08-2010  

Lachende gezichten - afterparty Heracles-Willem II

 

ALMELO - De overwinning tegen Willem II als opening van het seizoen 2010/2011 zorgde voor lachende gezichten in de businessruimtes van Heracles Almelo. Willem II werd in het Polman Stadion met 3-0 verslagen maar trainer Bosz vond dat de Heraclieden veel beter kunnen voetballen dan werd getoond. Niettemin lachende gezichten en een toch druk bezochte afterparty ondanks dat velen nog met vakantie zijn. Vooral doelpuntenmakers Veijnovic en debutant Glynor Plet met zijn twee treffers werden druk besproken. 

< 'Paparazzo' Freek trok weer door de skyboxen en trof Kick van der Vall

Fotoreportage (25 foto's)...

 
09-08-2010  

PK-strijdt bij TrekkerTrek Tubbergen

 

TUBBERGEN – Aan de Tubbergse TrekkerTrek- wedstrijden georganiseerd door de AJK, deden maar liefst 150 deelnemers mee verdeeld over twee klassen en dubbele trek. Er werd dan ook heel wat ‘gesleept’ aan de Hekkertsweg en ondanks meerdere activiteiten in het Tubbergse was er toch aardig wat publiek op afgekomen tot tevredenheid van AJK-woordvoerder Ruben ter Braak.

< Fotograaf Jan Bril maakte de reportage.

Fotoreportage (56 foto's)...

 
12-08-2010  

Hammer Brinkdagen drukker dan ooit

 

DEN HAM – Vier weken lang elke woensdag wordt in Den Ham de Brinkdag gehouden met tal van attracties zoals rommelmarkt, straattheater, oude ambachten en optredende artiesten.
Nick Zweers ging kijken voor AlmeloNieuws.nl om u een fotografisch beeld te schetsen.
Woensdag 25 augustus is de laatste Hammer Brinkdag in het seizoen 2010.

Fotoreportage (37 foto's)...

 
12-08-2010  

Boeskool is los 40 jaar jong (upd)

 

OLDENZAAL, 11 t/m 15 augustus

Het ’trace’ bestrijkt dit jaar 5 winkelstraten, twee winkelcentra, een kinderspeelplein, een kinderkermis, een beachparty, een kinderverkoopmarkt, twee horecapleinen, een sportplein, een kunstmarkt en het culinair evenement 'Preuf en Proost' in de Palthetuin dat naar verwachting samen meer dan 150.000 bezoekers zal trekken.
Zondagmiddag rijden de wielrenners hun rondje rondom de kerk.

< Jan Bril toog naar Oldenzaal voor de fotoreportage en zondag toog 'paparazzo' Freek met zijn familie naar Boeskoolstad voor wat familieleut.

Fotoreportage (33 foto's)...

 
20-08-2010  

Sail Amsterdam waar spektakel

 

AMSTERDAM – Elke vijf jaar is Amsterdam de thuishaven van Sail, het grootste zeilboten spektakel ter wereld met oa. het opleidingsschip van Italiaanse cadetten de Amerigo Vespucci, de Russische Sedov, de Duitse Thor Heyerdahl, maar ook varend erfgoed als de Kamper Kogge en tal van skutsjes en nog veel meer creatieve bouwsels, als het maar varen kan.
Tijdens de Sail In waren maar liefst 300.000 bezoekers op de been in Amsterdam om de intocht gade te slaan. Onder hen Wim Roeke die voor AlmeloNieuws.nl de bijgaande fotoreportage maakte.

Sail Amsterdam 2010 duurt t/m 23 augustus

Fotoreportage (34 foto's)...

 
21-08-2010  

Waagplein 1 wordt Stadscafé Rembrandt

 

ALMELO – Horecaondernemer Eddy Wagenvoort uit Coevorden staat voor de laatste uurtjes van afwerking en schoonmaken van zijn Stadscafé Rembrandt in het voormalige Waaggebouw. Zaterdagavond (vanavond) gaat zijn bedrijf open inclusief de Dance Club Moulin Rouge met als thema ‘The Pump It Up Tour’ met sexy danseressen en DJ’s die voor de muzikale noten zorg dragen. Om 22.00 uur gaan de deuren open.

‘Paparazzo’ Freek nam donderdagavond al even een kijkje tijdens de opruimingswerkzaamheden.

Fotoreportage (9 foto's)...

 
22-08-2010  

Jubileumfeest Marga Bult in Denekamp

 

DENEKAMP – Zaterdag vierde zangeres Marga Bult in haar ‘hometown’ Denekamp dat zij 40 jaar geleden als jong ‘meiske’ in het artiestenvak begon. Het plein voor het gemeentehuis in Denekamp (gem. Dinkelland) stroomde dan ook vol om naar de optredens van talrijke collega’s van Marga te kijken. Marga zelf vormde natuurlijk de rode draad tijdens die optredens.

‘Paparazzo’ Freek wist zich weer van een goed plekje te verzekeren voor het maken van de fotoreportage

Fotoreportage (35 foto's)...

 
23-08-2010  

Tevreden gezichten afterparty Heracles-Feijenoord

 

ALMELO – Hebben we nu punten laten liggen of moeten we tevreden zijn? Dat was ongeveer de stemming tijdens de Afterparty van Heracles Almelo tegen Feijenoord. Trainer Been zei dat hij op dit resultaat kon doorborduren en Bosz vond dat Heracles de bovenliggende partij was. Tot de mooie toevalstreffer van Wijnaldum was dat zeker het geval. Daarna waren er kansen over en weer en kon Mulder nog een inzet van Plet tegen de lat werken. Die had er volgens Plet gewoon ingemoeten, maar uiteindelijk moest iedereen zich tevreden stellen met een gelijk spel en brak de glimlach ook door in de businessruimte van de Heraclieden.
Toch was één Feijenoordsupporter na afloop minder blij. Hij betrad direct na afloop het speelveld en vluchtte via een skybox maar werd uiteindelijk gepakt. Hem wacht een stadionverbod bij Heracles Almelo van 10 jaar en mogelijk ook nog een straf via de KNVB.  

‘Paparazzo’ Freek maakte de ‘shoots’

Fotoreportage (19 foto's)...

 
26-08-2010  

Businessteam Heracles tegen Rohda veteranen

 

ALMELO – Je bent lid van de Businessclub Heracles? Dan wil je ook wel eens schitteren op het Royal ten Cate kunstgras van Heracles Almelo. Het Businessteam speelde gisteravond dan ook een ‘potje’ tegen de Businessleden van Rohda Raalte en ook trainer Peter Bosz trok nog even de kicksen aan.

< ‘Paparazzo’ Freek was er natuurlijk bij.

Fotoreportage (11 foto's)...

 
27-08-2010  

Veel bekijks reclamekaravaan Profronde

 

ALMELO – De reclamekaravaan tijdens de Profronde van Almelo trekt altijd veel bekijks. Vooral de ‘hebbedingetjes’ die worden gestrooid zijn een prooi voor velen. Omgekeerde paraplu’s en uitgedeelde emmers van de Lemerij werden volop benut om alles te verzamelen.

Kijk naar een fotoreportage van de reclamekaravaan.
(De foto's werden gemaakt door o.a. Nick Zweers, Jan Bril, Freek Buitenweg en andere inzenders)

Fotoreportage (179 foto's)...

 
28-08-2010  

Kijkje achter de schermen Profronde

 

ALMELO - Voor het grote publiek nam AlmeloNieuws.nl een kijkje achter de schermen van de organisatie van de Profronde en natuurlijk namen we ook een kijkje in de VIP-tent.

Bij de 28e Profronde van Almelo zorgden Jan Bril, Freek Buitenweg, Nick Zweers en Alexander Kamp voor de talrijke foto's.

Fotoreportage (32 foto's)...

 
29-08-2010  

Wielervereniging Zwaluwen presenteert:

 

ALMELO – Tijdens de Profronde van Almelo is het een traditie dat de jeugd van de Almelose wielervereniging De Zwaluwen zich presenteert aan het grote publiek. AWV De Zwaluwen heeft een uitstekende reputatie in wielerland en heeft al heel wat profs voortgebracht. Heeft u ook kinderen die zich in wielrennen interesseren, kijk dan op de website van AWV De Zwaluwen.

< Reporter Kees Maas informeert naar de jeugdafdeling van AWV De Zwaluwen

De fotoreportage is van Jan Bril, Nick Zweers en Freek Buitenweg

Fotoreportage (9 foto's)...

 
29-08-2010  

Profronde Afterparty

 

ALMELO – Na de Profronde barstte het vertier pas echt los terwijl dat tijdens de ronde nog aan de matige kant was. Alle extra veiligheidsmaatregelen op het Amaliaplein bleken tijdens de ronde totaal overbodig. Amper een honderdtal mensen hield zich daar op, afgeschrikt van alle persberichten die er waren verschenen. Pas na afloop, toen de hekken verwijderd waren, stroomde het Amaliaplein vol.
Op de Koornmarkt, Waagplein en Marktplein was eveneens volop muziek en de straatorkesten die tijdens de Profronde al hun rondgang maakten trokken eveneens naar de kroegen. Al met al waren er zo’n 15.000 bezoekers op de Profronde afgekomen en dat was wat minder dan voorgaande jaren. De politie en de extra ingehuurde toezichthouders hadden een rustige avond.

‘Paparazzo’ Freek toog na afloop van de Profronde nog even het nachtleven in.

Fotoreportage (49 foto's)...

 
31-08-2010  

World Statues Festival Arnhem

 

ARNHEM – Het World Statues Festival in Arnhem heeft in zes jaar al een behoorlijke reputatie opgebouwd. En weer of geen weer...het World Statues Festival ging gewoon door. De levende standbeelden hadden van de organisatie allen een paraplu gekregen om bij een regenbui te kunnen blijven staan.
Aan het World Statues Festival namen professionals, amateurs en kinderen deel.

< Clemens Brughuis toog naar Arnhem en maakte enkele schitterende foto’s. Hebt u er nog niet genoeg van? Klik dan hier.

Fotoreportage (10 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina