Shownieuws


Plaatsing  
 
02-08-2009  

Afterparty Heracles Almelo-AZ Alkmaar

 

ALMELO -  Het nieuwe voetbalseizoen is weer begonnen en met een onverhoopt fantastisch resultaat. De landskampioen aan banden gelegd en met nul punten naar huis gestuurd. De stemming in de businessruimtes zat er net zoals in de beide supportershome's dus goed in.

Fotoreportage (16 foto's)...

 
05-08-2009  

Veel fans bij cd presentatie van Jannes


We zijn er, bijna vergeten
 

ALMELO – De Drentse volkzanger Jannes gaf woensdagmiddag een gratis concert op het marktplein in Almelo. Jannes presenteerde die dag zijn nieuwe cd ‘De nieuwe van’. De cd staat bijna nummer één in de top 40.
Het concert duurde een half uur. Na het optreden was er een signeersessie in de platenzaak Music Store .
‘De nieuwe van’ is het negende studio-album van de volkszanger, wederom opgenomen in de studio van Jannes’ vaste producersduo Emile Hartkamp en Norus Padidar. De plaat bevat meezingers zoals ‘Ietsie Pietsie’, ‘In ons café’, ‘Jij bent mijn zomerzon’ en ontroerende nummers als ‘Zwevend naar geluk’ en ‘Daar is mijn haven’. Maar Jannes besloot zijn concert met Adios amore.
 

Fotoreportage (17 foto's)...

 
08-08-2009  

Idols-ster Ellen naar Sarajevo

 

GOOR - Idols-zangeres Ellen Eeftink gaat op uitnodiging van het Ministerie van Defensie, met de Goorse band Vital Sign optreden in het Bosnische Sarajevo . Het beloofd drie dagen lang een spetterend feest te worden voor de NAVO-militairen die in Bosnië gelegerd zijn. 
De band trad samen met de zangeres al eerder op voor luchtmachtmilitairen op de vliegbasis Volkel.

 
17-08-2009  

Afterparty Heracles - Feijenoord

 

ALMELO - Een blik achter de schermen. Wie waren er en welke voetbalsterren van weleer. 

Fotoreportage (11 foto's)...

 
22-08-2009  

Braziliaanse avond in 't Wetshuys

 

ALMELO - De gasten van 't Wetshuys hebben zich goed geamuseerd op de Braziliaanse avond. Onze 'paparazi' was natuurlijk van de partij om het digitaal vast te leggen. Jammer dat de gasten niet op z'n Braziliaans gekleed waren vond onze fotograaf.

Fotoreportage (12 foto's)...

 
23-08-2009  

Rondom een voetbalwedstrijd

 

ALMELO - Hoe beleven supporters, sponsoren en andere belangstellenden het bekerduel tussen SVZW en ON Almelo. 

Fotoreportage (9 foto's)...

 
28-08-2009  

Acteur Henk van Ulsen overleden

 

AMSTERDAM - Acteur Henk van Ulsen is vrijdag in zijn woonplaats Bussum overleden. Dat heeft een woordvoerder van de familie meegedeeld. Van Ulsen is 82 jaar geworden. De in Kampen geboren acteur speelde in vele toneelproducties en televisieseries. Ook werd zijn stem opgevoerd bij documentaires, commercials en luisterboeken.
Hij studeerde in 1949, cum laude, af aan de Amsterdamse Toneelschool. Van Ulsen kreeg twee keer de Louis d'Or toegekend en won de Albert van Dalsumprijs.
 

 
28-08-2009  

Reclamekaravaan Profronde Almelo

 

ALMELO - Traditiegetrouw rijdt al 27 jaar vooraf aan de start van de Profronde Almelo een reclamekaravaan over het parcours. Het publiek is dan massaal aanwezig om de snijsterijen en het snoep dat met bakken wordt uitgestrooid te verzamelen. Voor de thuisblijvers alle voertuigen in beeld. 

Er komen nog meer foto's

Fotoreportage (89 foto's)...

 
29-08-2009  

Een wielerdag in beeld

 

ALMELO - Zo maar wat beeldmateriaal rondom een wielerdag in het centrum van Almelo.

Fotoreportage (57 foto's)...

 
31-08-2009  

Kiekjes rondom Heracles-Ajax

 

ALMELO - Enkele kiekjes rondom de competitiewedstrijd Heracles - Ajax die overigens met 0-3 geflatteerd werd gewonnen door de Amsterdammers. In de eerste helft trapten beide teams nog geen deuk in een pakje boter.

Fotoreportage (13 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina