Shownieuws


Plaatsing  
 
03-01-2010  

Nieuwjaarsreceptie Heracles Almelo

 

ALMELO - Heracles Almelo hield vandaag haar nieuwjaarsreceptie in de Business Club. Onder het genot van een hapje en een drankje konden medewerkers en genodigden elkaar het beste voor 2010 toewensen. De toespraak van Jan Smit stond centraal bij deze feestelijke aangelegenheid. De voorzitter sprak hierin de hoop uit dat er binnenkort knopen worden doorgehakt met betrekking tot de bouw van een nieuw stadion. Hij benadrukte de publiciteitswaarde en het maatschappelijke belang van Heracles Almelo voor de stad. Smit behandelde in vogelvlucht verder onderwerpen als de gezonde financiële positie, de samenwerking met FC Twente en het uitstekende presteren van zowel de hoofdmacht als de beloften. De preses waakte echter voor te veel euforie: “Juist als het goed gaat, moeten we scherp blijven.”


 

Fotoreportage (34 foto's)...

 
03-01-2010  

Zes leaseauto's Opel Kamp voor Heracles Almelo

 

ALMELO - Het gaat Heracles Almelo sportief gezien voor de wind. Desondanks worden de leaseauto's een maatje kleiner door de wereldwijde financiële crisis. Bij Opel Kamp konden zaterdag zes contractspelers de sleutels van hun leasauto in ontvangst nemen uit de handen van directeur Mark Kamp.

Foto: Mark Kamp (rechts) overhandigde de sleutels van de leaseauto's in clubkleuren aan Erwin Nieuwboer en Olivier ter Horst

Fotoreportage (4 foto's)...

 
06-01-2010  

Het faillissement van Onze TV is aangevraagd.

 

HENGELO - De commerciële Tv-zender van Willie Oosterhuis dat begon in september met de uitzendingen en via de kabel in bijna heel Oost- en Noord Nederland te zien was, zal ophouden te bestaan. . De schuldenlast bedraagt zeker 170.000 euro. Een aantal oud-medewerkers heeft het faillissement vandaag van Onze TV aangevraagd. De zender is niet het succes geworden wat Oosterhuis er van verwachte. Kwalitatief schoot de zender te veel te kort om te kunnen bestaan.
Volgende week woensdag wordt de aanvraag behandeld door de rechtbank in Almelo. 

 
13-01-2010  

Marga Bult breekt dijbeen

 

Shownieuws ging vandaag bij Marga Bult op bezoek in het Twents Medisch Spectrum in Enschede. De Denekampse Diva maakte afgelopen week een zeer ongelukkige valpartij in Apeldoorn waarbij ze haar dijbeen vlak onder de heup brak.

 
15-01-2010  

Sponsoravond voor 'Kans voor een Kind'

 

ALMELO – Tijdens een sponsoravond voor Kans voor een Kind interviewde TV Oost-presentator Jan Medendorp ondernemer Jan Wind van de gelijknamige automaterialenhandel, die gastheer was van de avond, en trainer Gert-Jan Verbeek van Heracles Almelo. Plusminus 80 personen woonden de sponsoravond bij. De baten worden later bekend gemaakt.

< Jan Medendorp had wel heel erg rode schoenen aan.

Fotoreportage (14 foto's)...

 
19-01-2010  

Senor Fawlty, eindelijk in Nederland

 

ALMELO - De meest succesvolle Britse tv-comedy is eindelijk in Nederland! ‘Faulty Towers’ was vanavond het Theaterhotel met een wervelende dinnershow. Van ‘Faulty Towers’ konden de bezoekers genieten van een heerlijk diner en spetterende voorstelling in één! Tijdens een verrassend 3-gangen diner lieten de gasten zich bedienen door SYBIL (Alison Pollard-Mansergh), BASIL (Michael Davoren) en MANUEL (Andy Foreman), werelds beste imitatoren van het illustere trio uit de beste televisie comedy ooit: Fawlty Towers. Zij sleurden de gasten mee in een hilarische wereld van het hotel- en restaurant wezen.
 

Fotoreportage (24 foto's)...

 
23-01-2010  

Bruidsbeurs van het Oosten in Expo Center

 

HENGELO - Een 'ja-woord' geven wordt nu heel aantrekkelijk gemaakt. Alweer voor de 14e keer zal het Expo Center Hengelo het decor vormen voor de grootste bruidsbeurs van Oost-Nederland; de Bruidsbeurs van het Oosten. Zaterdag 23 en zondag 24 januari 2010 staat het Expo Center volledig in het teken van de bruiloft en alles wat bij trouwen komt kijken. Om ideeën op te doen, de eerste contacten te leggen, vragen te stellen of meteen duidelijke afspraken te maken is de Bruidsbeurs van het Oosten de juiste plek. Van bruidshuizen, feestzalen, restaurants en fotografen tot en met juweliers. 
 

Fotoreportage (49 foto's)...

 
23-01-2010  

Platenkamp Borne is weer echt Platenkamp

 

BORNE - In Borne is het laatste nieuws over restaurant De Wereld met gejuich ontvangen. Het voormalige café restaurant Platenkamp wordt weer Platenkamp. Jos Platenkamp (56) begint op de oude stek weer met een café. In het deel waar restaurant De Wereld drie jaar draaide, waagt de Bornenaar opnieuw een gok. "Zoveel mensen vroegen me steeds waarom ik niet weer met een café in het dorp begon. Toen de kans zich aanbood in ons vroegere pand te beginnen was de keuze niet moeilijk." Samen met broer Henk dreef Jos 35 jaar lang het café bij de rotonde. Daarvoor hadden opa, oma, vader en moeder Platenkamp al in de zaak gewerkt.
"We hebben meer dan honderd jaar het café gehad", vertelt Jos, die er alle vertrouwen in heeft dat het ook nu weer goed gaat lopen. 
Jos Platenkamp gaat het pand overnemen als zelfstandig ondernemer.

Fotoreportage (8 foto's)...

 
24-01-2010  

Bedrukte stemming Afterparty Heracles

 

ALMELO - Iedereen was het er wel over eens, Vitesse voetbalde als een sluipmoordenaar. Met een minimum aan kansjes zagen ze kan de drie punten mee te nemen. Ondanks dat Heracles de betere ploeg was, komt dit verlies toch hard aan bij de mannen van Verbeek en de aanhang. De stemming in de businessruimte en supportershome was dan ook bedrukt. Voor 'paparazzo' Freek krulde men nog wel even de lippen.
Aan de andere kant kun je stellen, Heracles had kansen, maar moet ze dan ook benutten. Één troost, voor de stand op de ranglijst had de nederlaag geen gevolgen. Achtervolgers Utrecht en AZ lieten de punten ook liggen.

Fotoreportage (32 foto's)...

 
28-01-2010  

Tai-chi chuan & Qigong

 

ALMELO - Doel van Tai-chi chuan en Qigong is om je mentaal en fysiek absoluut te ontspannen. Om dat doel te bereiken is het essentieel te weten hoe tot optimale ontspanning te komen. Deze Tai-chi chuan maakt de beoefenaar bewust van aanwezige spierspanningen die zich in het lichaam voordoen, waar die spanningen op gebaseerd zijn en waarom spanningen zich op die plek manifesteren. Door aanwijzing en uitleg leert men aanwezige spierspanning beter los laten.

Inhoud programma:
- Tai-chi chuan 24 vorm, yang stijl (voor beginners en gevorderden)
- pushinghands
- Qigong
- ademhaling

Wat doet Tai-chi chuan voor U?
-masseer je hele lichaam van top tot teen
-bevordert rustige en diepe ademhaling
-goed voor lichaam en geest
-minder vermoeidheid en meer energie
-verbeter je concentratie
-betere doorstroming/energie balans
-voelt u goed in u lichaam

Fotoreportage (6 foto's)...

 
30-01-2010  

What's Up Party in expocentrum


Stevie Hartmann Miss Overijssel presenteerde het geheel
 

HENGELO - Muziek stond centraal tijdens what's Up Party en in de eerste winter-versie in het Expo Center was het de eer aan de fantastische band Beethoven die bij elk optreden de bezoekers uit hun dak laat gaan!

Sharon en Lianne van Twenty4Seven maakten ook hun opwachting. Het duo is onder meer bekend van de hit Slave to the Music en ze maakten van hun optreden een ware 90's revival.

Maar What's Up Party had nog veel meer in huis, zoals: indoor-vuurwerk en tal van verrassingsacts.

 

Fotoreportage (50 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina