Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
15-06-2012  

Tweede Slingerbeurs is € 203.230,00 waard

 

‘De Slingerbeurs heeft bovenverwachting veel opgeleverd,’ vertelt Birgit Muijsenberg, projectleider van De Slinger. ‘Het aantal vragers en aanbieders is ten opzichte van vorig jaar niet verdubbeld. Het aantal matches daarentegen wel. Ik kan het bijna niet geloven dat dit mogelijk is in Almelo. Een waarde van meer dan 2 ton. Dat hadden we niet verwacht.’ Ook voorzitter Henny Ganseman kijkt met grote tevredenheid terug op de beurs. ‘ Maatschappelijke instellingen in Almelo hebben vandaag een cadeautje van meer dan 2 ton gekregen. Fantastisch’.

Herman Jansen van stichting Help Oost Europa was ook aanwezig tijdens de beurs. ‘Ik was opzoek naar winterbanden en advies over een laadklep voor onze vrachtwagen. Twente Milieu was meer dan bereid mij daarin tegemoet te komen. De spontaniteit van bedrijven om hieraan mee te werken is groot. Zij moeten het ook allemaal maar beschikbaar stellen.’ Geert Albers van Soweco wist met Humanitas en Beter Wonen een leuke driehoeks match te maken. ’ Met aluminium puien die Beter Wonen over heeft, gaan de mensen van Soweco in de winter een ruimte bouwen voor Humanitas,’ laat Geert weten.

Binnenkort vindt u op www.deslingeralmelo.nl een compleet overzicht van de gemaakte matches. Deelname aan De Slingerbeurs Almelo was gratis en voor iedereen toegankelijk. Met deelname aan de beurs tonen bedrijven hun maatschappelijke betrokkenheid en hun sociale gezicht. De Slingerbeurs is voor hen een goede en laagdrempelige mogelijkheid om vorm te geven aan Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. De Slinger matcht bedrijven aan maatschappelijke instanties het hele jaar door maar tijdens De Slingerbeurs gebeurt het live.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina