Uw mening

Wanneer u zich als bezoeker van Almelo Nieuws
geroepen voelt, ook uw mening aan het grote publiek
kenbaar te willen maken, kunt u dat serieus of met
een "knipoog" kwijt op Almelo Nieuws.
Reageren op andere artikelen mag ook.
Mail daarvoor naar de
redactie.

Plaatsing  
 
16-10-2014  

Hoe is het mogelijk wat Cogas ons flikt?

 

Alles overzetten naar Caiway en dan MOETEN wij burgers maar mee eens zijn.
Wij burgers MOETEN niks,wij willen zelf kunnen kiezen.
Als wij burgers van een contract af willen dan moeten we of een boete betalen of ze zeggen: Sorry maar het kan niet pas vanaf die of die datum.
Nee dan kunnen we naar Caiway , pfffff daar ben je mooi klaar mee, veel problemen veel storing vaak staat je beeld bevroren en ja dit weet ik uit ervaring.
Daarbij komt ook nog eens dat ze heel duur zijn, niet kunnen leveren wat je gewent bent bij Ziggo.
Ze zeggen van wel maar haha dus niet, internet is langzamer, tv is slechter, bellen is duurder en mobiel kennen ze niet.
Daarom zijn wij een facebook actie gestart en hopen dat veel mensen zich hierbij aansluiten zodat we over kunnen gaan tot actie.

https://www.facebook.com/pages/Protestactie-tegen-CogasCaiway/1492878437648005

Laten we nog meer media opzoeken, laten we de gemeenteraad van Almelo eens vragen gaan stellen zij zijn de grootste aandeelhouder van Cogas.
Laten we dit echt gebeuren!

KOM OP EN HELP MEE!

Roelof Kuipers

Kijk ook op:

http://twentestaptnietover.nl/ 
https://www.facebook.com/CogasWijKiezenZelf 
https://www.facebook.com/pages/Protestactie-tegen-CogasCaiway

 

 
22-10-2014  

Cogas/Ziggo klanten uitgekleed door Caiway

 

Ik zie het nog zo voor me. 142 dagen geleden – toen werd aangekondigd dat Cogas haar kabel-dienstverlening aan Caiway overdeed - vroeg ik het Webcare-team van zowel Cogas als Ziggo of er (n)iets ging veranderen aan de levering van Ziggo diensten via de coaxkabel. ‘Ziggo blijft onverminderd diensten via de kabel aanbieden en leveren.’ Een geruststellende mededeling van Cogas. Naar nu blijkt tot januari/februari 2015, want dan gaat de schakelaar om naar Caiway. Met een golf van paniek, woede en (regionale) media-aandacht tot gevolg.

Ik moest gelijk terugdenken aan een commercial van vroeger. Je kent hem vast nog: “Lastig als je geen keus hebt”, van de landelijke kabelbedrijven. Toevallig heb ik het filmpje teruggevonden. Het gaat over een groepje scouts en een leidster. Om praktische redenen heb ik het logo van Cogas op de buste van de leidster geplaatst. Als je het filmpje daarna afspeelt dan snap je het wel.
De scouts – die figureren als Ziggo klanten - zijn namelijk dol op Cogas en hebben grootse aandacht ervoor. Totdat ‘bull’ Caiway’ in beeld komt en de klanten zich letterlijk uitkleden om de ware aard van Cogas te aanschouwen. Helaas geeft Cogas niet thuis… En Ziggo-klanten staan letterlijk met de rug tegen de muur.

Het is nog even afwachten wat Almelo en de andere Cogas-kabel gemeenten te wachten staat, maar als je de website van CIF glasvezel raadpleegt, dan heb je alleen keuze uit Caiway, Caiway en Caiway. Er is één lichtpuntje in hun plaatsenbereik: in Harderwijk exploiteert CAI Harderwijk het glasvezelnetwerk zelf. Heeft Cogas Kabel ook ballen om het hen na te doen?

Alexander (@Alextijdover)

 
30-10-2014  

Modegigant Kors haalt de neus op voor Almelo

 

Het is feitelijk geen nieuws, de komst van een Europees distributiecentrum voor Europa dat nipt aan de Almelose neus voorbijging. De Amerikaanse modegigant Michael Kors was namelijk in beeld voor de vestiging van een Europees distributiecentrum op het XL Businesspark bij Bornerbroek maar het modeconcern koos eerder dit jaar voor Venlo.
Volgens wethouder Jan van Marle, in de Twentse Courant Tubantia, lag dat aan het gebrek van naamsbekendheid van het XL Businesspark want volgens Van Marle is de grondprijs wel concurrerend. Toch een beetje een vreemde conclusie, want het eveneens Amerikaanse Timberland koos destijds wel voor het XL Businesspark.

‘Het zal vooral met de ligging van Venlo te maken hebben’, kan ook een conclusie zijn. Die stad ligt dicht tegen het Ruhrgebied aan, een van de drukst bevolkte gebieden in Europa. Ook kan men bedenken dat Almelo in Amerika nauwelijks enige bekendheid geniet ondanks dat er in de USA een gehucht bestaat met die naam. Een gehucht met een kerkje en een paar straten met een aantal huisjes in Kansas in het district Norton County. In 1880 kreeg het de naam New Almelo.
Daar ligt dus de sleutel voor meer bekendheid in de States. Adopteer het dorp, doe er wat leuks of nodig de bewoners uit om het GROTE Almelo te bezoeken en je haalt de Amerikaanse pers van Coast tot Coast. Dat is goedkoper dan twee duurbetaalde managers.

‘Fijnslijper’

 

Archief
Terug naar vorige pagina