Uw mening

Wanneer u zich als bezoeker van Almelo Nieuws
geroepen voelt, ook uw mening aan het grote publiek
kenbaar te willen maken, kunt u dat serieus of met
een "knipoog" kwijt op Almelo Nieuws.
Reageren op andere artikelen mag ook.
Mail daarvoor naar de
redactie.

Plaatsing  
 
06-01-2017  

Vader vergeef het hun...

 

De Staatkundig Gereformeerde Partij in de Overijsselse gemeente Zwartewaterland (Genemuiden, Hasselt, Zwartsluis) draait niet langer om de ‘Heetebrij’ heen en is voor herinvoering van de doodstraf in Nederland. "Het staat in de bijbel", redeneert fractievoorzitter Maarten Slingerland die met de uitspraak partijvoorzitter Dirk van der Sluis ondersteund in diens bijbel-citaat "Wie des mensen bloed vergiet, zijn bloed zal door den mens vergoten worden."
De SGP in Zwartewaterland wil het onderwerp doodstraf op de agenda van het partijcongres dat volgende week gehouden wordt. Volgens de afdeling Zwartewaterland heeft men de steun van de afdeling Zaanstad.  Ook burgemeester Eddy Bilder van Zwartewaterland kan het standpunt van zijn partijgenoten billijken om de doodstraf weer op te nemen in het verkiezingsprogramma

‘Vader, vergeef het hun, want ze weten niet wat ze doen’, riep Jezus bij de kruisiging maar die tekst maakt kennelijk geen indruk bij de ‘Jihadisten’ van de SGP.

‘Fijnslijper’

 

 
09-01-2017  

Politiek huilt om spandoek, de burger om politiek

 

Het CDA in Almelo is maar wat verbolgen dat vier van de negen spandoeken met daarop de tekst: ‘CDA Almelo wenst u en jou gezellige feestdagen en een gelukkig nieuw jaar’, zijn verdwenen. Spandoeken uiteraard zonder jaartal want het CDA in Almelo is zuinig. Waren ze dat ook maar geweest met de gemeentekas.
Nog jaren zullen de burgers moeten boeten voor het al te vooruitstrevende beleid van ene Anthon Sjoers en zijn compaan Reinier van Broekhoven die zijn collega-wethouders liet graaien in de gemeentekas voor allerlei grootse plannen, plannen die uiteindelijk het bankroet hebben ingeluid.

De spandoeken worden nu al verwijderd. Kennelijk wil iemand dat CDA niet zichtbaar is in Twente’, twittert CDA Tweede Kamerlid Pieter Omtzigt.
Jammer dat Omtzigt, als financieel deskundige, zich kennelijk niet heeft verdiept in de financiële malaise die zijn partijgenoten in Almelo hebben aangericht.

Wat mij betreft mag en moet Omtzigt blijven in de Tweede Kamer, want hij past op onze pensioen-reserves die de Europese Unie maar al te graag anders wil bestemmen. Dus Pieter blijf scherp op wat je echt moet doen!

In Almelo is het te laat. CDA, PvdA, D66 en ook de VVD hebben de laatste decennia er een potje van gemaakt. Wat dat betreft zou vooral het CDA in Almelo eens de hand in eigen boezem moeten steken.
De reactie ‘Waar de politiek huilt om een spandoek huilt de burger om de politiek’, van ene ‘Teardrops’ op de klaagzang van fractievoorzitter Zielman op Tubantia.nl  is in deze volledig te begrijpen!

‘Fijnslijper’


PS
Stelen mag niet!
Wil de dief aub de 4 spandoeken terugbrengen?

Archief
Terug naar vorige pagina