Friedrich

Friedrich was uw columnist en geheim agent  uit het dagelijkse leven.
Met vooral aandacht voor  kroegpraat, sport en  moppen, maar Freek is niet meer, gesloopt door de ziekte ALS, tot het bittere eind.
De knipoog richten wij sindsdien naar boven!  

Plaatsing  
 
08-07-2009  

'Paardenvijgen & Moonwalk'

 

De zoveelste Ruiterdagen zitten er weer op en dit jaar was een van de meest succesvolle jaren ooit.
Vele bezoekers en deelnemers uit alle windstreken passeerden de poort aan de Bosrand in de wijk Rosarium een evenement waar Hengelo en Enschede jaloers op zijn.
Zo'n 30.000 bezoekers zagen onder bijzondere mooie weersomstandigheden hippische topsport en ook onze “Nachtburgemeester” Harry N. was natuurlijk te vinden in de Viptent.
Een sappige anekdote van zijn grootvader ging er bij mij in als koek, wat was het geval ????
Zijn grootvader zei: neem een vrouw met kleine handen dan lijkt hij groter !!!!
Het verlies van de King of Pop ging ook niet aan Almelo voorbij, welke artiest liet zoveel spektakel zien en liet ons zoveel mooi materiaal achter in zijn muzikaal archief.
Wie was er in staat om de Moonwalk te imiteren niemand toch, volle stadions in extase, huilende fans gekluisterd aan radio en TV volgden hem over de gehele wereld.

Naast zijn succesvolle carrière kreeg hij als artiest de meeste modder over zich heen van geldbeluste ouders en zieke geesten die zijn bankrekening wilden plunderen voor het nageslacht, te walgelijk om aan te denken.
Hopelijk vind hij nu eindelijk zijn rust en laat de pers hem nu eindelijk zijn Walk dansen op de Moon.
Het gaat een moeilijk seizoen worden voor Heracles denk ik nu 3 dragende spelers zijn vertrokken en er slechts 1 voor is teruggehaald, de concurrentie zit niet stil en roert zich meer en meer op de transfermarkt.
Hopelijk komen er nog een paar 'toppers' bij zodat wij voor afloop van het seizoen de 'billenknijperij' in de kliko kunnen gooien !!!!
De activiteiten in Almelo krijgen steeds meer aandacht in de pers wat ik toejuich en vooral niet naar Hengelo kijken die alle evenementen op elkaar had gepropt zodat er 8 weken niets meer te doen is niet slim.
Met de havendagen in aantocht (hopelijk goed weer) en de Profronde nog tegoed, verdeeld Almelo zijn activiteiten prima over de maanden heen.
Met het afscheid van Burgemeester Knip in aantocht verlaat het 2e kopstuk onze gemeente binnen 1 jaar wat niet snel te compenseren is, hopelijk zijn de vervangers net zo goed waar ik mijn twijfels bij heb ondanks de hoge kosten van een communicatiebureau zal dit nog een hele dobber worden.
Met de raadsverkiezingen in aantocht staan wij voor een belangrijke gemeentelijke periode van keuzes maken, kies weloverwogen en voor sterke partijen en niet voor eenlingen die in niets te zeggen hebben in de raad.
Laat uw stem gelden, doch met respect naar een ander zodat wij geen Amerikaanse taferelen krijgen van modder gooien naar andere meningen en programma's

“Eigenwijze mensen zijn ofwel geniaal of ze zijn oerstom, de meesten horen helaas tot de 2e categorie”

Uw Kroegdier 

“Friedrich”

Archief
Terug naar vorige pagina