Friedrich

Friedrich was uw columnist en geheim agent  uit het dagelijkse leven.
Met vooral aandacht voor  kroegpraat, sport en  moppen, maar Freek is niet meer, gesloopt door de ziekte ALS, tot het bittere eind.
De knipoog richten wij sindsdien naar boven!  

Plaatsing  
 
21-05-2008  

'Eindelijk & Bejaarden terrorisme'

 

Sinds een van mijn horecamaten Hans F. een “aangepaste” woning heeft betrokken op het vernieuwde Sluitersveld heeft de bejaarden klachtencommissie overwerk. Wat speelt er zich eigenlijk af in dit mooie perceel in een van Almelose mooiste buurten, helemaal niets zeg ik u !!!!  Aangezien er vele zeurbuurtjes & dierenhaters zijn, begint dit mooie complex meer op een “straflager” (Colditz) te lijken, dus buurtjes blijf achter uw geraniums zitten en let iets meer op uw zelf zodat de buurt weer gewoon kan functioneren.
De door ons zo “geliefde” wethouder Bert K. vluchtte richting Italië aangezien hij toestemming 

had gegeven voor de verbouwing van het monumentale pand van Nijverdal TenCate zonder vergunning af te geven dat moeten burgers en buitenlui maar een proberen, zijn plaats in de skybox van onze grasleverancier is verzekert het komende seizoen !!!!
Bar Eindelijk opende “eindelijk” zijn deuren op het mooiste pleintje in onze binnenstad, nadat vele horecaondernemers zich hadden vergist op deze mooie plek, wensen wij deze uitbaters meer succes, met een Black & White interieur en Brand aan de pomp moet dit lukken.
Onze vernieuwde website begroet 2 nieuwe fotograven n.l. Alexander Kamp en Joost van Baars, beiden bezeten van de fotografie en zullen in de toekomst Heracles volgen in het nieuwe seizoen. Alexander onderhoud ook nog eens onze website en is een wizkid waar wij op zaten te wachten om zo problemen in de IT sfeer op te lossen zie zijn website www.alexauto.nl  Joost van Baars heeft als hobby professionele fotografie en werkt in diverse horecalocaties in onze binnenstad met als doel zoveel mogelijk plaatjes te schieten en het liefst fotoshoots van chicks, zijn website heet www.vbfotos.nl  
Bij de firma Kreta (u weet wel bij de zwemvijver in de binnenstad) heeft men een EK actie opgezet n.l. indien u gaat dineren tijdens het EK van dinsdag t/m vrijdag krijgt u 25 % korting op uw rekening, tevens danken wij de 'Latino’s' voor sponsoring van de zomervesten voor de Stichting Almelo Nieuws.
Wij laten als Stichting en Nieuwswebsite een hectische tijd achter ons om zo een nog breder publiek het nieuws te brengen waar wij als stad trots op kunnen zijn, welke stad heeft 2 van zulke mooie websites (gele raaf niet vergeten) die ons alle informatie geven wat wij zoeken op het net.

Ik ga u weer verlaten en groet u vanaf mijn 'zonneterras' aan de 'Kolthofboulevard'

'The road to success is always under construction'

'uw kroegdier'

'Friedrich'

P.s. vergeet u niet de Nacht van Almelo, wij zijn er voor u maar pas op voor de Paparazzi !!!!

Archief
Terug naar vorige pagina