Friedrich

Friedrich was uw columnist en geheim agent  uit het dagelijkse leven.
Met vooral aandacht voor  kroegpraat, sport en  moppen, maar Freek is niet meer, gesloopt door de ziekte ALS, tot het bittere eind.
De knipoog richten wij sindsdien naar boven!  

Plaatsing  
 
08-03-2008  

“Zuurtjesstoelen & KPN”

 
Na aanleiding van de omslag van het steeds meer overbodige telefoongids van onze vrienden van de KPN moesten wij in Almelo even slikken en knipperen met onze oogleden. Welke onverlaat haalt het in zijn hoofd om een zodanig lelijke omslag te maken van activiteiten in het Arke Stadion te 053 die op dit moment een grote bouwput is !!!! Na dit vreemde besluit van onze mobiele provider werden de puntjes in Enschede heel schaars ,misschien werd de “immense” druk van een beetje reclame de “rode” brigade net iets teveel ????
De agrarische gemeenschap overspoelt Almelo en dit keer niet met Boer zoekt Vrouw doch met een behendigheidsspel van het platteland n.l. boerengolf ????
Een vrolijke Franse vereniging (zijn spaarzaam indien je de Fransen kent van de vakantieperiode) speelt de sterren van de hemel in de Grotestraat Zuid onder bezielende “lijding” van de man met een Franse baret en rode sjaal, die in alle jurypanels zit van alle evenementen in Almelo.
Deze Gerard B. (op zijn Frans uitspreken tegenwoordig want dat geeft aanzien natuurlijk) knipte vroeger kaartjes in onze zo “geliefde” gele roadrunners & dubbeldekkers van de NS, wat al een controlerende functie was ????
De KNVB legt de jaarkaarthouders van Heracles wel zeer hoge prijzen op voor de halve finale van de beker tegen Roda JC n.l. korte zijde € 20 lange zijde € 28 en businessclub zelfs € 40, zijn we een keer zover gekomen en dan tilt de bond ons weer, het is net of wij de boete voor de bondscoach moeten betalen ????  De gemeente wil het Kerkplein updaten met horeca wat wij toejuichen, maar laten ze eerst maar eens die afschuwelijke lelijke schutting verwijderen uit de binnenstad die menige Almeloër een doorn in het oog is laat staan van de aan de overkant gevestigde ondernemers.
Het songfestival in het Polman morgenavond (aanvang 20.00 uur) gaat een klapper worden aangezien er ongeveer 16 artiesten van allerlei “pluimage” de bühne gaan betreden met verschillende genres van muzieksoorten (oordoppen bij de kassa !!!!).
Indien u nog niets te doen heeft morgenavond ga onze “toekomstige” sterren aanmoedigen onder het genot van een hapje en drankje van de Party Groep in Vip lounge van het Heracles Stadion   
Viel Spaß en laat de beste winnen !!!!
 
Als straks alle Cafés terrasverwarming hebben, komen we er nooit meer vanaf”
 
 
“uw kroegdier”
 
“Friedrich”

Archief
Terug naar vorige pagina