Friedrich

Friedrich was uw columnist en geheim agent  uit het dagelijkse leven.
Met vooral aandacht voor  kroegpraat, sport en  moppen, maar Freek is niet meer, gesloopt door de ziekte ALS, tot het bittere eind.
De knipoog richten wij sindsdien naar boven!  

Plaatsing  
 
17-02-2009  

'Carnaval & Schnabbels'

 

De carnavalsstoeten trekken we door de straten van de Twentse dorpen en de crisis is het hoofdmotief van alle optochten zo ook in Albergen afgelopen zondag.

Deze optocht trok veel bekijks ondanks de matige weersomstandigheden, want de wagens uit de gehele regio mochten er zijn.

Zaterdag gaat eerst de optocht van Borne van start met een wel zeer bekende als “beruchte” Prins nl. voormalig uitbater Jos Platenkamp van het eens zo bekende Cafe genoemd naar zijn achternaam.

Deze voormalige residentie heeft een “verleden” waar je “U” tegen zegt, je kunt er een boek over schrijven.

Daarna komt onze Stadsprins aan de beurt die zijn residentie in Bornebroek heeft, zoals u weet levert de laatstgenoemde gemeente onze Stadsprins zodat ook Almelo carnaval kan vieren in Residentie Eef aan de Entersestraat in “Borneo el Pantalono”.

Naar aanleiding van een ingezonden stuk m.b.t. het kappen van een stukje bos richting “goudkust” kwam er heel wat commotie los bij een van onze bekendste vastgoedjongens. 

Maar gelukkig kreeg hij bijval uit (on)bekende hoek !!!!

De heer Willy B. viel zijn “kompaan” niet af aangezien hij regelmatig wat moet presenteren voor de heren “beleggers” dan steek je natuurlijk de helpende hand toe ????

Laat staan dat ik het stuk geschreven heb, en zelfs niet gelezen (nu wel uiteraard), maar men belt mij omtrent deze 'vervelende' kwestie, waarom denk ik dan ik doe alleen de leuke dingen zoals;

Openingen, Almelose horeca, Theaterhotel, Zakelijk Almelo, Bioscoop, Miss verkiezingen en natuurlijk last but not least Heracles business.

Voortaan gewoon mailen naar redactie@almelonieuws.nl en niet alleen 'vervelende' mails

maar ook eens leuke mails omtrent onze site, gemaakt en bewerkt door vrijwilligers zonder enig financiële steun.

Verder valt er weinig te melden in en rondom Almelo, al had de heer Henk. B. nog wel een nieuwtje voor ons ????

Hij deelde mij mede dat er gerust een ring van het stadion kon verdwijnen indien de resultaten niet beter werden, dus nieuwbouw was volgens Henk helemaal niet aan de orde !!!!  
 

Tot slot nog even deze: 
 

      “ De tiedn zint zoa veraanderd dat peerdeköttel beteun bint wördn” 
 

Uw Kroegdier  
 

“Friedrich”

Archief
Terug naar vorige pagina