Friedrich

Friedrich was uw columnist en geheim agent  uit het dagelijkse leven.
Met vooral aandacht voor  kroegpraat, sport en  moppen, maar Freek is niet meer, gesloopt door de ziekte ALS, tot het bittere eind.
De knipoog richten wij sindsdien naar boven!  

Plaatsing  
 
29-01-2013  

En dan nog even dit…

 

ALMELO – ‘Paparazzo’ Freek kreeg onlangs bezoek van Tweede Kamerlid Han ten Broeke, die zich op de hoogte stelde hoe het Freek vergaat in zijn strijd tegen de spierziekte ALS. Dat de vooruitzichten voor Freek niet best zijn wist de Haaksbergse VVD-parlementariër al wel, maar Freek Buitenweg vertelde hem uitvoerig over de Gala-avond die wordt gehouden op 1 februari a.s. om geld in te zamelen voor onderzoek tegen de ziekte ALS.

De Gala-avond vindt plaats in het Polmanstadion en tijdens het Gala dat georganiseerd wordt door de stichting ‘Vrienden van Freek’ zal voorzitter Jan Smit van Heracles Almelo optreden als veilingmeester om tal van ‘gifts’ aan de man te brengen.
Smit en Buitenweg zijn donderdag 31 januari ook te gast in het RTV Oost programma ‘En dan nog even dit… Smit zal het dan uiteraard hebben over zijn ambities voor een nieuw voetbalstadion en Buitenweg zal e.e.a. vertellen over de fatale ziekte ALS. De uitzending op RTV Oost is tussen 17.00 uur en 18.00 uur.
 

Archief
Terug naar vorige pagina