Sportberichten


Plaatsing  
 
20-09-2020  

Heracles bij Willem II pijnlijk over de knie


Amper twee jaar geleden tekende Sylvester van de Water voor de overgang van Almere City naar Heracles Almelo voor een driejarige overeenkomst met optie voor verlenging met een jaar.
De 'Zonnekoning' voelt zich nu te groot voor de Almeloƫrs en wil een overgang naar Orlando City (USA) forceren door zijn 'maatjes' in de steek te laten middels een afzegging voor de wedstrijd tegen Willem II via een Appje aan trainer Wormuth.
On- professioneel, karakterloos en een 'flinke tik' over de neus waard!
 

TILBURG – In een kort tijdbestek na rust heeft Heracles zich zonder Silvester van der Water, die zich per App afmeldde om een vertrek naar het Amerikaanse Orlando te forceren, vanmiddag in Tilburg te grazen laten nemen door Willem II. In een vloek en een zucht kreeg de Almelose formatie drie goals om de oren en speele vervolgens een kansloze wedstrijd. Dat er nog een vierde tegentreffer kwam was een voetnoot bij een wanprestatie.

De eerste helft was tam van beide kanten en bleef doelpuntloos. Na de thee sloegen de tricolores in zeven rampzalige minuten genadeloos toe. Je kunt ook zeggen dat Heracles dat toeliet, want de organisatie was volledig zoek. Dat resulteerde in goals van Vangelis Pavlidis, eentje van Görkem Saglam en eentje van John Yeboah. Dat later in de wedstrijd Pavlides zijn tweede maakte en dus het vierde doelpunt voor de ploeg van Adrie Koster was statistiek, hoewel, veelzeggende statistiek, want de Almelose ploeg faalde opzichtig.

Het was tekenend dat trainer Frank Wormuth meteen na de 3-0 vier spelers gelijktijdig wisselde. Hij bracht Sinan Bakis, Jeremy Cijntje, Rohat Agca en Mohamed Amissi. Het was een gebaar van boosheid en onmacht, want natuurlijk was er niks meer te redden.

Willem II - Heracles Almelo 4-0
(0-0)
1-0 Pavlidis (46), 2-0 Saglam (50), 3-0 Yeboah (52), 4-0 Pavlidis (84)

Scheidsrechter: Manschot

geel: Köhlert

OPSTELLINGEN
Willem II: Ruiter; Van den Bogert, Holmén, Peters (Van den Avert/86), Köhn (Nelom/73); Saglam (Dahlhaus/85), Trésor, Llonch; Nunnely (Yeboah/46), Pavlidis, Köhlert (Saddiki/46).
Heracles Almelo: Blaswich (Brouwer/77); Breukers, Pröpper, Knoester, Hardeveld; Kiomourtzoglou, Vloet (Agca/57), Bijleveld; De la Torre (Cijntje/57), Szöke (Bakis/57), Burgzorg (Amissi/57).
Bron: Twentesport.com /HP

Klik hier voor de foto’s

Archief
Terug naar vorige pagina