Sportberichten


Plaatsing  
 
07-01-2013  

ASVĀ“57 verlengt contract trainer Goudbeek

 

AADORP - Trainer Louis Goudbeek heeft zijn contract verlengd bij ASV’57 uit Aadorp. Dat maakte voorzitter Gerard Hondebrink bekend op de druk bezochte ledenvergadering. Het nieuws werd door de ruim 125 aanwezige leden met luid applaus ontvangen. Trainer Goudbeek is daarmee in het seizoen 2013-2014 voor het 4e jaar als hoofdtrainer aan de club uit Aadorp verbonden. De trainer uit Vriezenveen heeft zijn sporen verdiend als speler van de hoofdklasse clubs WHC, Sc. Genemuiden en DETO.
Verder ging voorzitter Hondebrink in op de noodzakelijke nieuwbouwplannen, die hopelijk snel kunnen worden gerealiseerd. ASV’57 zou graag aan het eind van dit seizoen willen beginnen met de bouw van een nieuw clubgebouw en kleedkamers. Punt van zorg blijft volgens de voorzitter de onzekere toekomst voor de georganiseerde sport in Almelo, door de exorbitante bezuinigingen die de gemeente heeft afgekondigd.
Het nieuwe jaar werd aansluitend sportief geopend met het door de activiteitencommissie georganiseerde jaarlijkse ‘Snerttoernooi’, waarbij de senioren elftallen van ASV’57 onderling uitmaken wie zich een jaar lang kampioen van de club mag noemen. Dit jaar ging de beker naar de ‘knolselderij’ voor de ‘rookworsten’ en de ‘spliterwten’ als derde.

Archief
Terug naar vorige pagina