Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
18-05-2013  

Almeloopers vertrokken naar Hamburg

 

ALMELO – Voor de vijfde keer op rij nemen de Almeloopers deel aan Roparun en voor de tweede keer de looproute Hamburg-Almelo-Rotterdam over een afstand van 550 km. Doel is het inzamelen van geld ter bestrijding van kanker en het verlichten van de leefomstandigheden voor patiënten.
Vanmorgen vertrok het team van Almeloopers bestaande uit Bas Heuvelman, Danielle Steggink, Dennis de Boer, Gerdijanne Leestemaker, Hans Peter de Ruiter, Helen Spaans – Rutten, Maarten van Minnen, Robert Oude Elberink, fietsers Astrid Schelvis, Boukje Schoof, Truus Lucas, Willem Dijkema, chauffeurs Gerhard van Limbeek, Jeroen Stegeman, Natanaël La Cruz, Renate Wijermars, masseurs Dennis Spoolder, Leon Kamphuis, Merel Grashof, Rob Stein, motorrijder Philip Dhert, algemene ondersteuning Marcel Pullen, cameraman Ronald Voort, teamcaptain Ben Kamphuis en verzorgers Cees den Bouwmeester, Corine Steggink en Petra Wijnen per bus naar Hamburg. Naar verwachting komt het team op eerste Pinksterdag rond 18.00 uur door het centrum van Almelo en dwars door café België om vervolgens het terrein van de Pinksterfeesten in Bornerbroek aan te doen.
In het centrum zoals op de Koornmarkt en het Amaliaplein zullen de deelnemers aan Roparun weer hartstochtelijk worden toegejuicht en dat kan duren tot in de laatste uurtjes, want de laatste lopers worden zo rond het middernachtelijk uur verwacht.

Fotoreportage: Jan Bril

 

Fotoreportage (50 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina