Sportberichten


Plaatsing  
 
03-12-2012  

Heracles contracteert Jaroslav Navrátil

 

ALMELO – Heracles Almelo heeft de Tsjechische spits Jaroslav Navrátil (20) gecontracteerd voor de rest van het seizoen met een optie voor twee seizoenen, dat heeft voorzitter Jan Smit tegen V.I. bevestigd. Navrátil was enkele weken geleden al een paar dagen in Almelo voor het afleggen van een test en krijgt nu de kans zich in het resterende seizoen te bewijzen. ‘Eerder hebben we een dergelijke constructie toegepast met Jason Davidson en dat is ons goed bevallen', zei Smit tegen V.I. Navrátil komt over van het Tsjechische MSK Břeclav dat in de derde divisie speelt.
http://hndb.nl/wp-content/uploads/2012/11/jaroslav.jpg

Daar staat tegenover dat Heracles Almelo mogelijk Samuel Armenteros kwijtraakt aan Feijenoord. De Zweed staat serieus in de belangstelling bij de Rotterdamse club omdat spits Graziano Pellè maar voor één seizoen is gehuurd van Parma. Volgens technisch directeur Martin van Geel lijkt een verlenging van de overeenkomst met Parma er niet in te zitten.
Het contract van Armenteros bij Heracles loopt aan het einde van het seizoen af en naast Feijenoord heeft ook AZ interesse net zoals wellicht opnieuw Ajax dat voor de competitie al serieus belangstelling toonde maar met Heracles geen overeenkomst bereikte.
De komst van Jaroslav Navrátil kan er op duiden dat Heracles probeert in de winterstop Armenteros te slijten.

Marko Vejinovic mag spelen tegen FC Utrecht
Marko Vejinovic mag vrijdag spelen tegen FC Utrecht. De rode kaart die Vejinovic opliep in de wedstrijd tegen Fc Groningen heeft geen direct gevolg. De tuchtcommissie van de KNVB legde Vejinovic een voorwaardelijke schorsing op van een duel met een proeftijd van een jaar. Opnieuw een rode kaart binnen de proeftijd betekent dus één wedstrijd extra. Trainer Peter Bosz kan ook weer beschikken over Milano Koenders en Thomas Bruns. Hun schorsing zit er op.

Archief
Terug naar vorige pagina